korisnički portal
Autodeskovog softvera

Autodeskova rešenja za saradnju u AEC industriji

Izgradnja   |   BIM   |   Revit

Kompanije poput vaše traže pametnije načine za upravljanje podacima i pojednostavljivanje saradnje na vašim projektima, bez obzira na to koji alat za projektovanje koristite.

Autodeskova rešenja za saradnju u AEC industriji

Sa rastućom složenošću projekata i konkurentnim tržištima potrebno vam je rešenje koje je fleksibilno, povezuje vaše timove, podatke i tokove rada i donosi adekvatne uvide. Potrebno vam je rešenje koje vam jednostavno pomaže da brže i sa većom profitabilnošću isporučite bolje projekte.

Najviše od svega vam je potrebno rešenje koje je napravljeno za AEC, a ne office aplikaciju u oblaku koja ne može da obrađuje složene 3D datoteke ili serversko rešenje koje zahteva VPN.

To će vas samo usporiti.

 

Autodesk Docs – uključen u AEC Kolekciju

Autodesk Docs je zajedničko okruženje podataka zasnovano na oblaku koje pruža upravljanje dokumentima i kontrolu celom AEC projektnom timu. Pomoću Autodesk Docs-a AEC timovi mogu pojednostaviti saradnju i upravljanje podacima kroz celi proces od projektovanja do izgradnje, pojednostaviti tok pregleda i odobravanja dokumenata i udovoljiti ključnim industrijskim standardima.

Autodesk BIM Collaborate

Autodesk BIM Collaborate je rešenje za saradnju i koordinaciju projekata koje omogućava projektnim timovima da se usklade u izvršavanju projekta upravljajući celokupnim procesom saradnje i koordinacije projekta. Pomoću BIM Collaborate timovi zajednički mogu skratiti vreme potrebno za rad i poboljšati kvalitet projekta u okviru jednog rešenja zasnovanog na oblaku u sigurnom zajedničkom okruženju podataka sa pristupom temeljenom na ulogama, pregledom modela i oznakama, upravljanjem projektnim pitanjima, analizom promena i otkrivanjem kolizije elemenata kako bi se omogućilo bolje donošenje odluka, smanjile modifikacije, poboljšala produktivnost i ubrzala isporuka projekata.

Autodesk BIM Collaborate Pro

BIM Collaborate Pro je sledeća evolucija BIM 360 Design-a sa dodatnim funkcionalnostima – Model Coordination i Insight te pristupom Autodesk Construction Cloud-u. BIM Collaborate Pro je servis za timsku saradnju u projektovanju i koordinaciji koja omogućava rad sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme u programima: Revit, Civil 3D i Plant 3D. Nudi mogućnosti timskog rada, označavanja i pregledanja projekta, analizu kolizija i analitike projekta. Autodesk Insight omogućava arhitektama i inženjerima projektovanje energetski učinkovitijih zgrada sa naprednim simulacijama i podacima o analizi izvođenja zgrada integrisanim u Revitu.

Uz BIM Collaborate Pro iskoristite:

Opsežnu podršku za datoteke koja pokriva preko 50 vrsta datoteka, uključujući MS Office 365, RVT, C3D, DWG, IFC i druge vrste Autodesk datoteka.

Poboljšanu učinkovitost jer se vaši tokovi rada pokreću u oblaku. To znači brže vreme sinhronizacije, laku saradnju na daljinu i redovna poboljšanja i nadogradnje što sve donosi uštedu troškova direktno vašem poslovanju.

Sigurnost Sa osamnaest nivoa dozvola za pristup možete osigurati da se pravi ljudi nalaze u pravom dokumentu u pravo vreme i tako da izbegnete sukob verzija. Takođe, oblak se dokazao kao sigurno mesto za pohranu i pristup podacima - a platforma Autodesk Construction Cloud dizajnirana je primenom najboljih praksi u klasi. Odgovornost za zaštitu vaših podataka preuzimamo ozbiljno.

Povećanu fleksibilnost. Integritet i dostupnost vaših podataka vitalni su za vaše poslovanje. U Autodesku smo se založili za pružanje stabilne mreže i deljenje predstojećih rasporeda održavanja kako bismo osigurali da možete pristupiti onome što vam je potrebno kad god vam zatreba.