korisnički portal
Autodeskovog softvera

PDM Kolekcija i Inventor 2022

Inženjering

Autodesk Inventor je kompletno rešenje za dizajn i inženjering. Pomaže vama i vašim timovima da ostanete povezani, od dizajna do proizvodnje.

PDM Kolekcija i Inventor 2022

Autodesk Inventor je kompletno rešenje za dizajn i inženjering. Pomaže vama i vašim timovima da ostanete povezani, od dizajna do proizvodnje.

Inventor vam pruža stabilno i prilagodljivo okruženje dok pravite velike sklopove i složene dizajne proizvoda.

Bez obzira na to da li dizajnirate industrijske mašine, kompletne proizvodne sisteme ili posebno prilagođeni  dizajn za BIM, Inventor isporučuje alate za brže pokretanje vaših projekata.

Inventor ima kompletan set alata za ubrzavanje procesa modelovanja, od lima, zavarenih okvira, cevi, elektromehaničkih alata, kalupa i direktnog pristupa robusnoj biblioteci sadržaja i inženjerskim kalkulatorima.

Skratite vreme za projektovanje brzom konfiguracijom proizvoda i minimizovanjem ponavljajućih zadataka pomoću iLogic tehnologije automatizacije dizajna.

Omogućite bržu saradnju između timova i dobavljača korišćenjem sigurnog alata za pregled dizajna zasnovanog na oblaku koji štiti vašu intelektualnu svojinu.

Povežite se direktno sa AutoCAD-om za dizajn i proizvodne tokove rada.

A ako se pretplatite na kolekciju, dobićete i integrisane alate za naprednu simulaciju, CAM, fabričko planiranje i vrhunsku vizuelizaciju.

Bez obzira na to šta napravite, bilo da su to rakete za vazduhoplovstvo, čamci visokih performansi ili kompresori vazduha visoke efikasnosti, širom sveta naši kupci zavise od Inventor-a kao svog kompletnog rešenja za dizajn i inženjering.

Ubrzajte razvoj proizvoda već danas pomoću Autodesk Inventora.

 

Glavni razlozi zbog kojih korisnici AutoCAD-a prelaze na Inventor / Product Design & Manufacturing Kolekciju

  1. UČINITE SVOJ PROCES DIZAJNIRANA AGILNIM

Parametarsko 3D modelovanje omogućava planovima i odnosima da se stvore između geometrijskih karakteristika, što dovodi do značajnog smanjenje vremena provedenog u učitavanju promena u projektu. Jedan parametar może kaskadno geometrijski da se ažurira u celom modelu.

Pored toga, crteži su povezani sa 3D modelom i automatski se ažuriraju uz bilo kakve promene.

  1. BOLJE POVEŽITE DIZAJN S 3D

3D modeli pružaju bolje razumijevanje onoga što se događa u vašem projektu, tako da su problemi i mogućnosti za poboljšanje koje je teško uočiti u 2D-u sada vidljiviji. Uz to, 3D modeli mogu se koristiti za generiranje visokokvalitetnih prikaza i animacija, tako da svima možete pokazati svoj proizvod, uz zapanjujuće vizualizacije.

  1. AUTOMATSKA KONFIGURACIJA PROIZVODA

Dodavanjem parametara mogu se definisati pravila koja automatski konfigurišu proizvode prema specifikaciji kupca.

Ovo ne samo da smanjuje utrošeno inženjersko vreme na konfiguraciji, tako da mogu slobodno da rade na drugim vrednim projektima, već vaši prodajni timovi mogu biti opremljeni konfiguratorom za brži odgovor na RFP-ove.

  1. POJEDNOSTAVITE TRANZICIJU OD DIZAJNA DO PROIZVODNJE

Kada radite sa 3D parametarskim modelovanjem, automatski se mogu generisati isporučivi proizvodii mogu se ažurirati svaki put kada se model promeni. BOM-ovi su izvedeni iz 3D CAD modela i mogu biti uspešnaverzija. CAM softver može brzo da proizvedeCNC staze alata. Pored toga, definicija zasnovana na modelu se može koristiti za prenos detaljnih proizvodnih informacija, direktno povezanih sa 3D modelom.

  1. TESTIRAJTE I ANALIZIRAJTE PROJEKAT NA VREME

Korišćenje integrisanih simulacionih alata u okruženju za modelovanje omogućava vam da testirate i analizirate vaš projekat na početku i tokom razvojnog procesa.  Od provere tolerancija do termičke analize i analizę naprezanja, možete dobiti trenutne povratne informacje o svojim projektantskim dlukama, sa mogućnošću lake izmene modela, kao i poboljšanje projekta.

Saznajte više https://www.cadclub.rs/pdm-collection

Ili kontaktirajte Autodesk ovlašćene partnere za sve detalje.

https://www.cadclub.rs/gde-kupiti