korisnički portal
Autodeskovog softvera

AutoCAD

KAKO VAŠ AutoCAD RADI ZA VAS? Šta je to novo u AutoCAD-u 2022?

Da li ste znali da možete pristupiti Vašim projektima bez obavezno instaliranog AutoCAD-a na Vašem lokalnom računaru ili kupljene licence? Da u dva klika dobijete tačan broj i naziv svih blokova u crtežu?

Mogućnosti AutoCAD-a su neograničene, jedino ih internet ili nestanak struje može prekinuti u tome, ili ipak ni to.

Ukoliko vas zanima ova tema a niste bili u mogućnosti da prisustvujete webinaru koji je održan 11.5. odgovore na ova pitanja možete potražiti na snimku.

 

Kroz ovaj prvi webinar prikazane su novosti u AutoCAD-u 2022 (LT), zatim kako i na koji način možete da ubrzate vaš rad koristeći posebno napravljene alate za sedam različitih oblasti: arhitektura, mašinstvo, elektrotehniku, MEP, Plant 3D-procesna industrija, MAP 3D, raster design, kao i  mogućnosti koje web i mobilne aplikacije pružaju.

Uz pomoć novih komandi kao što su Trace, Share i Count moći ćete tačnije, preciznije i brže da pregledate projekte, podelite ih sa vašim saradnicima i dobijete informacije o broju blokova. Mogućnost da istovremeno imate otvoreno više projekata na jednoj instanci AutoCAD-a i da sami organizujete njihove pozicije pomoći će vam da funkcionalnije organizujete pregled i radite izmene u više crteža istovremeno.   Komanda DWG Compare je u novoj verziji dorađena i u samo dva klika daje vam razlike između dva crteža.

Uzmi snimak

Registracijom dajete saglasnost za obradu Vaših ličnih podataka (e-mail, ili ime i prezime i telefonski broj) od strane Tech Data Distribution, s.r.o. u svrhu slanja vesti, a svoj pristanak možete u bilo kom trenutku besplatno opozvati slanjem e-pošte na Privaci@Techdata.com. Više informacija možete naći ovde https://www.cadclub.rs/gdpr.

Webinari su edukativnog karaktera namenjeni: arhitektama, građevincima, geodetama, mašinskim i elektro inženjerima, tehničarima, rukovodiocima projekata, investitorima i svima onima koji učestvuju u realizaciji jednog projekta, kao i studentima.

Organizator ovog webinara je Tech Data kao globalni zastupnik Autodeskovih proizvoda u saradnji sa autorizovanim partnerima iz Bosne i Hercegovine, Geoinovom iz Banja Luke i BHS Informatikom iz Sarajeva.