korisnički portal
Autodeskovog softvera

Budućnost je u digitalizaciji!

Kako da na najlakši način pratite proces projektovanja i imate jasan uvid u sve faze projekta, informacije i procese rada?

Digitalna transformacija se odvija na nezaustavljiv način, dodatno ubrzana usled pandemije, zasnovana na BIM-u postavlja podatke na prvo mesto pomoću cloud tehnologije. Povezivanjem podataka sa procesima rada BIM Collaborate omogućava pristup tim informacijama bilo gde pomoću softverskih alata koji nama odgovaraju.

Na ovaj način uz cloud tehnologiju imate kontinuitet u poslovanju da možete da radite sa bilo kog mesta sa jasnim uvidom u celokupan projekt na dnevnom nivou.

Kada su vaši timovi dislocirani obično se dešavaju neke greške i tada morate nešto ponovo da radite, prepravljate. Uz pomoć ovih platformi možete da radite bilo kad i bilo gde. Takođe vam je potreban i povezan taj „ekosistem” alata i rešenja koji će vam omogućiti jasnoću i organizaciju.

Kako ovo funkcioniše? Pa da bi ste mogli bolje da upravljate nekim nepredviđenim situacijama potrebno je da su svi ovi alati uvezani i podaci smešteni na jednoj platformi sa određenim nivoima pristupa i strukture svim članovima tima. I naravno potrebna je i vidljivost i uvid u svakodnevni rad. Svi želimo da imamo veću produktivnost i da izbegnemo dodatne radove. Povezujući se putem platformi preko nama odgovarajućih alata možete dobiti informacije u realnom vremenu.

Nemojte samo skupljati informacije već ih iskoristite da dođete do nekih uvida i zaključaka i da rade za vas tj da vam budu od pomoći.

Uzmi snimak

Registracijom dajete saglasnost za obradu Vaših ličnih podataka (e-mail, ili ime i prezime i telefonski broj) od strane Tech Data Distribution, s.r.o. u svrhu slanja vesti, a svoj pristanak možete u bilo kom trenutku besplatno opozvati slanjem e-pošte na Privaci@Techdata.cz. Više informacija možete naći ovde https://www.cadclub.rs/gdpr.

Webinari su edukativnog karaktera namenjeni: arhitektama, građevincima, geodetama, mašinskim i elektro inženjerima, tehničarima, rukovodiocima projekata, investitorima i svima onima koji učestvuju u realizaciji jednog projekta, kao i studentima.

Organizator ovog webinara je Tech Data kao globalni zastupnik Autodeskovih proizvoda u saradnji sa autorizovanim partnerima iz Bosne i Hercegovine, Geoinovom iz Banja Luke i BHS Informatikom iz Sarajeva.