korisnički portal
Autodeskovog softvera

Autodesk Fusion

Budućnost dizajna i proizvodnje - Autodesk Fusion je softver za dizajn, inženjering, elektroniku i proizvodnju, sve u jednom. Povežite ceo proces razvoja proizvoda u jedan softver zasnovan na Cloud-u sa integrisanim 3D CAD, CAM, CAE i PCB.

Autodesk Fusion

 

Fusion je softverska platforma za 3D modelovanje zasnovana na Cloud-u, CAD, CAM, CAE i PCB za profesionalni dizajn i proizvodnju proizvoda. Omogućava vam da brže iznesete proizvode na tržište i utičete na svoj rezultat kroz povezani proces razvoja samog proizvoda.

Namenjen je mašinskim i elektro inženjerima, tehničarima, onima koji imaju neki hobi, kao i startup-ovima.

Preuzmite brošuru

Autodesk Fusion Tips and Tricks

Fleksibilni 3D CAD

Sa platformom za 3D dizajn i modelovanje, inženjerski proizvodi sa sveobuhvatnim skupom alata za modelovanje, uključujući direktno, površinsko, parametarsko, mrežno modelovanje kao i modelovanje slobodnih oblika. Sa Cloud CAD-om, softverom koji se lako koristi, možete brzo istražiti mnoge iteracije.

Integrisani CAD/CAM

Mogućnosti dizajna za proizvodnju olakšavaju programiranje CNC mašina za proizvodnju visokokvalitetnih CNC mašinskih delova, koristeći pojednostavljene kontrole za visokoefikasnu grubu obradu, prilagodljivo čišćenje i orijentaciju alata.

Jedinstven PCB dizajn

Iskoristite šematski dizajn, raspored PCB-a i mogućnosti rutiranja da biste oživeli svoj dizajn. Uštedite dragoceno vreme pomoću potpuno funkcionalnog snimanja šeme, proizvodnje PCB-a i biblioteke komponenti PCB-a sa delovima spremnim za upotrebu.

Besprekorna 3D simulacija

Testirajte svoj dizajn da biste bili sigurni da će preživeti uslove u stvarnom svetu. Digitalni alati zasnovani na Cloud-u omogućavaju vam da radite simulaciju svog proizvoda, smanjujući troškove izrade prototipa. Postavite više studija da biste stekli uvid u analizu konačnih elemenata kroz istraživanje.

 

Fusion ekstenzije

Fusion ekstenzije vam omogućavaju da otključate napredne tehnologije dizajna i proizvodnje u Fusion-u. Kreirajte bolje proizvode sa poboljšanim tokovima rada prilagođenim vašem poslovanju na jednoj platformi.

 

Manufacturing Extension

Otključajte dodatne mogućnosti za CNC mašinsku obradu od 3 do 5 osnih obrada, ugnežđivanje i proizvodnju na osnovu listova i aditivnu proizvodnju na bazi metala. Ubrzajte CAM programiranje i poboljšajte doslednost proizvodnih procesa za proizvodnju delova višeg kvaliteta.

Design Extension

Poboljšajte svoj proces razvoja proizvoda korišćenjem više opcija dizajna, koje zavise od vaših ograničenja. Fokusirajte se na funkciju i estetiku sa mogućnostima automatizovane promene dizajna koje će bolje pripremiti vaš dizajn za proizvodnju.

Simulation Extension

Optimizujte dizajn i performanse delova pomoću virtuelne simulacije. Istražite nove ishode dizajna uz pristup generativnom dizajnu i potvrdite ih moćnim studijama simulacije uključujući FEA, hlađenje elektronike, brizganje i još mnogo toga.