korisnički portal
Autodeskovog softvera

Webinari

Budućnost je u digitalizaciji!

Kako da na najlakši način pratite proces projektovanja i imate jasan uvid u sve faze projekta, informacije i procese rada?

Digitalna transformacija se odvija na nezaustavljiv način, dodatno ubrzana usled pandemije, zasnovana na BIM-u postavlja podatke na prvo mesto pomoću cloud tehnologije. Povezivanjem podataka sa procesima rada BIM Collaborate omogućava pristup tim informacijama bilo gde pomoću softverskih alata koji nama odgovaraju.

 

 

Kako Vaš AutoCAD radi za vas? Šta je to novo u AutoCAD-u 2022?

Da li ste znali da možete pristupiti Vašim projektima bez obavezno instaliranog AutoCAD-a na Vašem lokalnom računaru ili kupljene licence? Da u dva klika dobijete tačan broj i naziv svih blokova u crtežu?

Mogućnosti AutoCAD-a su neograničene, jedino ih internet ili nestanak struje može prekinuti u tome, ili ipak ni to.

 

 

 Kako lako preći sa 2D na 3D?

Budućnost ne možemo da zaustavimo kao ni BIM implementaciju. Kako početi razmišljati iz 2D CAD u 3D BIM okruženju?

Do svakog cilja dolazimo i sa najmanjim korakom, bitno je da se usudimo učiniti. Uz podršku put će biti lakši i sigurniji. Mogućnosti programa su u skladu sa vašim potrebama kao početnika i u skladu sa vašim prvim koracima ka BIM budućnosti.

 

 

 Jedan tim, jedan cilj, bezbroj mogućnosti!

Kako da kroz projekat imate bolju komunikaciju sa vašim saradnicima, kako da na vreme uočite moguće probleme tokom izrade projekta i izbegnete greške prilikom same izgradnje objekta?

AEC kolekcija pruža arhitektama, građevincima, mašincima kao i svim ostalim inženjerima i izvođačima radova skup CAD i BIM programskih alata koji će zaokružiti čitav proces izrade projekta od idejnih rešenja, zatim izgradnje pa sve do vođenja i upravljanja projektom u stvarnom svetu nakon izgradnje.