korisnički portal
Autodeskovog softvera

FEAL

Kompanija FEAL je prvi i najveći proizvođač aluminijumskih profila u Bosni i Hercegovini. Vodeći se zahtjevima zapadnoevropskog tržišta, Velike Britanije i SAD-a, u svijet BIM projektiranja kao tehnološki osvještena tvrtka ulazimo 2018. godine.

FEAL

Kao softver koji je namjenjen za BIM projektiranje odlučujemo se za Autodesk Revit. Izborom Revita omogućili smo krajnjem korisniku odnosno projektantu da uzima gotove familije našeg proizvoda iz našeg proizvodnog asortimana prozora, vrata, fasada, koje ubacivanjem u model objekta dobija sve potrebne informacije o elementu.

Kroz upotrebu AutoCAD-a stvaramo detaljne modele koji predstavljaju temelje za konstruiranje ne samo funkcionalnih nego i estetskih zadovoljavajućih sistema u graditeljstvu i arhitekturi. AutoCAD nam omogućuje da zajednički radimo na idejama, razmjenjujemo mišljenja, brzo iteriramo dizajn kako bismo došli do najboljih mogućih rješenja. Kombinirajući napredno modeliranje u AutoCAD-u sa inovativnom tehnologijom 3D printa uspješno smo ubrzali proces kreiranja prototipa fasadnog elementa, čime smo omogućili brzu i efikasnu proizvodnju sa značajno smanjenim rizicima od grešaka i nepredviđenih troškova.