korisnički portal
Autodeskovog softvera

D&M Design&Make

Poslovni lideri i stručnjaci iz različitih industrija izvestili su da budući globalni ambijent je neizvesniji nego što je to bio slučaj pre tri godine. Međutim, većina je takođe rekla da su njihove kompanije spremne da odgovore na ovu neizvesnost.

D&M Design&Make

Digitalna zrelost kompanije je napravila veliku razliku u tome. Ispitanici koji su identifikovali svoju kompaniju kao digitalno zreliju rekli su da su spremni da podnesu promene po višim stopama od onih iz manje digitalno zrelih kompanija. Digitalno zrelije kompanije su takođe planirale povećanje investicija u naredne tri godine po višim stopama.

Oni čije kompanije idu u korak sa tempom promena u svojoj industriji verovatnije će reći da njihove organizacije planiraju da povećaju postojeće usluge, ponude nove usluge i potencijalno se šire na nova tržišta

Digitalna transformacija

Većina ispitanika D&M industrije složila se da će budući rast njihove kompanije zavisiti od digitalnih alata.

Kompanije na putu digitalne transformacije

Digitalna transformacija se definiše kao „digitalna konverzija između podataka i procesa“. Kompanije su pitane gde se vide na ovom putovanju. Manji procenat ispitanika u D&M-u, u poređenju sa drugim industrijama, reći će da su njihove organizacije „digitalno zrelije“.

 

Tokom naredne tri godine, ispitanici u D&M industrijama rekli su da su glavne oblasti za povećanje investicija:

 

Ispitanici obuhvaćeni u ovom izveštaju: