korisnički portal
Autodeskovog softvera

AutoCAD i AutoCAD LT

Najpoznatiji Autodeskovi alati. Milioni zadovoljnih korisnika različitih tehničkih struka širom sveta koriste Autodeskovo 2D i 3D rešenje za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije.

AutoCAD i AutoCAD LT

AutoCAD alati za projektovanje

Jednostavni su za korišćenje i omogućuju vam da radite brže i tačnije. Možete automatizovati uobičajene zadatke, pojednostaviti tok rada i ubrzati celokupnu pripremu dokumentacije.

AutoCAD nudi prednosti i poboljšava rad i arhitekata i inženjera ili projektanta. Samo odaberite pravi industrijski set za rad. S punom verzijom AutoCAD-a dobijate pristup arhitektonskim, mašinskim, električnim i drugim setovima alata.

Odaberite one koji će vam uštedeti vreme za posao.

  • Da li znate da studije pokazuju da je došlo je do ukupnog povećanja produktivnosti od 85% pri korišćenju MEP seta alata?
  • Da li znate da studije pokazuju da je došlo je do ukupnog povećanja produktivnosti od 61% pri korišćenju Architecture seta alata?
  • Da li znate da studije pokazuju da je rizik od grešaka značajno smanjen zbog korišćenja 67% naredbi manje kroz Electrical set alata?

 

Automatizujte više procesa od bilo kojeg alternativnog CAD softvera. AutoCAD-ova robusna biblioteka API-ja i LISP funkcionalnosti omogućuju vam automatizaciju zamornih zadataka koji oduzimaju vreme. Možete razviti vlastite aplikacije ili birati između hiljada koje su već dostupne u Autodesk App Storeu.

 

AutoCAD i TrustedDWG™ tehnologija

Format datoteke .dwg kreiran je za AutoCAD od strane Autodeska i pruža najbolji, najdelotvorniji i najtačniji način za pregled i uređivanje DWG-ova u odnosu na bilo koju CAD alternativu.