korisnički portal
Autodeskovog softvera

Šta je novo u Revit 2023.1?

Sve ljubitelje efektnih prikaza Revit BIM modela će razveseliti vest da sa novom podverzijom Revita v2023.1 dolazi i Twinmotion. Ovaj alat za fotorealističnu vizualizaciju iz Epic Gamesa se već duže vreme može koristiti zajedno sa Revitom a novost je da ga od sada svi korisnici AEC kolekcije ili Revita dobijaju uz kupljeni softver.

Šta je novo u Revit 2023.1?

Twinmotionu, baziranom na Unreal Engineu, će ovo biti veliki adut za probijanje na ovu scenu i borbu sa popularnim alatima kao što su Enscape i Lumion koji se dodatno plaćaju. Postoje još neke razlike između ovih programa ali će ovo sigurno biti jedna od bitnijih koja bi mogla prevagnuti na stranu Twinmotiona.

Twinmotion omogućava korisnicima Revita da se koriste i Unreal Engineom i tako dodatno prilagode i obogate svoje vizualizacije i annimacije.

Revit korisnicima će ovako biti olakšan put prema kvalitetnoj vizualizaciji a Epic Games će dobiti pristup široj bazi korisnika u građevinskoj industriji, tako da će ovaj nastavak gejmifikacije naše industrije biti svima od koristi.