korisnički portal
Autodeskovog softvera

Šta je novo u novoj verziji Revit-a?

Revit 2025 nudi nove mogućnosti i poboljšanja za modelovanje terena, unapređenja za modelovanje i dokumentaciju u projektovanju betona i čelika, Total Carbon Analysis za arhitekte sa sledećom generacijom Autodesk Insight-a i nove funkcije za građevinske i MEP inženjere koje podržavaju analizu i proizvodnju.

Šta je novo u novoj verziji Revit-a?

Postoji mnogo ideja iz Autodesk Revit zajednice koje su implementirane u Revit 2025, među njima i komanda Sheet Collection koja omogućava efikasnije grupisanje listova projektne dokumentacije u Revit-u. Pojedinačni elementi i prazni nizovi za modelovanje familija dugogodišnji su zahtjev, budući da se prostorni zidovi spajaju, što poboljšava iskustvo postavljanja i manipulisanja zidovima, čineći ga predvidljivijim i manje sklonim greškama. Tu je i veća povezanost s Autodesk Docs, poboljšanja za openBIM tokove rada i razmene podataka, kao i druge nadogradnje upravljanja projektima.

U Revit-u 2025, alati za modelovanje i oblikovanje, sečenje i iskopavanje, kao i ocenjivanje i raspored su poboljšani ažuriranjima za Toposolid.

Trenutni paket alata za građevinske inženjere i stručnjake za armaturu je nadograđen uvođenjem visoko traženih poboljšanja.

Znamo da se vaši projekti oslanjaju na efikasan protok podataka, zbog čega poboljšavamo mapiranje u openBIM-u i dodajemo koordinatne sisteme i šeme relevantne za širok spektar poslova koji obavljate.

 

Za više detalja o Revit 2025 pogledajte originalni članak:

What's New in Revit 2025 (autodesk.com)