korisnički portal
Autodeskovog softvera

AEC Kolekcija

BIM   |   Revit   |   Civil 3D   |   AutoCad

Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection ili skraćeno AEC kolekcija je skup softverskih alata i inovativnih tehnologija za svakog projektanta i izvođača u oblasti arhitekture, građevinarstva, infrastrukture i procesne industrije.

AEC Kolekcija

AEC Kolekcija

sadrži sve što vam je potrebno za BIM, kombinujući ključne proizvode sa specijalizovanim rešenjima. Ovo vam omogućava da optimizujete svoje radne tokove kako biste mogli da radite bolje i kvalitetnije.

 

Kome je namenjena?

AEC kolekcija je namenjena projektantima u visokogradnji i infrastrukturi, kao i onima koji se bave građevinarstvom. Kolekcija AEC kao najsveobuhvatniji komplet alata nudi dizajnerima, inženjerima i izvođačima skup BIM i CAD alata koji podržavaju projekte od ranih faza projekta do izgradnje.

 

Koji se sve softveri nalaze u AEC kolekciji?

 

 

Šta dobijate prelaskom na AEC kolekciju?

Sa Revit®-om možete postići veću efikasnost i tačnost tokom celog procesa projekta - od konceptualizacije, vizuelizacije i analize do proizvoda i izgradnje. Niži troškovi za kasnije dodatno rešavanje sukoba zahvaljujući njihovom automatskom otkrivanju u Autodesk Nawisvorks Manage.

Jednostavno konceptualno modeliranje pomoću alata Formit.

Lako nabavite kontekstualni model i vizuelizujte široko okruženje pomoću Infraworks 360 i ReCap Pro.

Prenesite svoj DVG sa sobom bilo gde, koristite bilo koje mesto na telefonu ili iPadu pomoću mobilnih aplikacija AutoCAD-a.

Osnovna statička procena već tokom stvaranja objekta pomoću alata Structural Analysis.

Brz je jednostavan alat za simulaciju prolaza i kretanja vozila – Vehicle tracking.

Informišite se, prijavite se na nadolazeće ili pogledajte snimke vebinara, zatražite više informacija kod ovlašćenih Autodeskovih partnera:

 

Informišite se, prijavite se na nadolazeće ili pogledajte snimke vebinara, zatražite više informacija kod ovlašćenih Autodeskovih partnera: