korisnički portal
Autodeskovog softvera

Jedan tim, jedan cilj, bezbroj mogućnosti!

Kako da kroz projekat imate bolju komunikaciju sa vašim saradnicima, kako da na vreme uočite moguće probleme tokom izrade projekta i izbegnete greške prilikom same izgradnje objekta?

AEC kolekcija pruža arhitektama, građevincima, mašincima kao i svim ostalim inženjerima i izvođačima radova skup CAD i BIM programskih alata koji će zaokružiti čitav proces izrade projekta od idejnih rešenja, zatim izgradnje pa sve do vođenja i upravljanja projektom u stvarnom svetu nakon izgradnje.

Koji su današnji problemi u AEC sektoru?

Nejasna komunikacija između timova, gubljenje podataka, probijanje rokova kao i teško praćenje verzija dokumenata samo su neki od problema koja mogu biti rešena uz pomoć BIM alata.

Procese projektovanja i izgradnje prolazi kroz različite faze koristeći različita softverska rešenja kao što su:

  • Revit, Formit Pro, Insight, Dynamo, Recap Pro, AutoCAD, samo su neki od programskih alata koji su uključeni u ovu kolekciju.

Koristeći ova različita programska rešenja imate jasan uvid u sve faze projekta i vi i vaši saradnici gde možete da uočite sve moguće probleme još u fazi projektovanja što će dalje omogućiti lakšu izgradnju samog objekta.

 

Uzmi snimak

Registracijom dajete saglasnost za obradu Vaših ličnih podataka (e-mail, ili ime i prezime i telefonski broj) od strane TD SYNNEX Czech, s.r.o. u svrhu slanja vesti, a svoj pristanak možete u bilo kom trenutku besplatno opozvati slanjem e-pošte na privacy.cz@tdsynnex.com. Više informacija možete naći ovde https://www.cadclub.rs/gdpr.

Webinari su edukativnog karaktera namenjeni: arhitektama, građevincima, geodetama, mašinskim i elektro inženjerima, tehničarima, rukovodiocima projekata, investitorima i svima onima koji učestvuju u realizaciji jednog projekta, kao i studentima.

Organizator ovog webinara je TD SYNNEX kao globalni zastupnik Autodeskovih proizvoda u saradnji sa autorizovanim partnerima iz Bosne i Hercegovine, Geoinovom iz Banja Luke i BHS Informatikom iz Sarajeva.