korisnički portal
Autodeskovog softvera

Članci

Lorem ipsum

AUTODESK Revit 2024

Došao nam je novi Revit. I ova verzija nam donosi brojne novosti – za svakoga ponešto. Ono što će svi prvo primetiti je dark mode. Zgodno za one koji tek prelaza iz AutoCAD-a pa im je tamna pozadina nešto na šta su navikli. Ne pridonosi funkcionalnosti ali izgleda cool.

Lorem ipsum
AutoCad

AUTODESK AutoCAD LT 2024

AutoCAD LT je u ovoj 2024 verziji dobio svoje najveće unapređenje do sad a to je korišćenje LISP fajlova, koji će vam uštedeti vreme i automatizovati određene procese u vašem radu.

Lorem ipsum
AutoCad

AUTODESK AutoCAD 2024

Najpoznatiji Autodeskov program svakako jeste AutoCAD, koji uzajamno poverenje sa svojim korisnicima gradi preko 40 godina. Svake godine sa novom verzijom dolaze i nova unapređenja već postojećih funkcija kao i nove komande napravljene na bazi mašinskog učenja, koje omogućavaju korisnicima da…

Lorem ipsum

Šta je novo u Revit 2023.1?

Sve ljubitelje efektnih prikaza Revit BIM modela će razveseliti vest da sa novom podverzijom Revita v2023.1 dolazi i Twinmotion. Ovaj alat za fotorealističnu vizualizaciju iz Epic Gamesa se već duže vreme može koristiti zajedno sa Revitom a novost je da ga od sada svi korisnici AEC kolekcije ili…

Lorem ipsum

Utopija proizvodnje – Autodesk Fusion 360 i Prodsmart oživljavaju digitalnu fabriku

Kako proizvodna industrija može da postigne istinski digitalnu fabriku? Srinath Jonnalagadda, potpredsednik strategije dizajna i proizvodne industrije u Autodesku, istražuje kako Autodesk Fusion 360 i Prodsmart omogućavaju konvergenciju saradnje, podataka i disciplina.